lørdag, desember 06, 2008

Last christmas I gave you....

Hei hei alle sammen!
I dag har jeg vært på jobb så når jeg kom hjem var det rett og slett for mørkt til å ta bilder av noe som helst!
Tenkte derfor jeg kunne vise litt bilder fra julen i fjor. Noe blir nok det samme i år men det vil nok bli litt forandringer også kjenner jeg meg rett :-)

I kveld har jeg satt verdens største deig til hvite kakemenn så da tenker jeg hele søndagen går til det! Men tradisjoner er til for å holdes så mor og barn går på med krum hals i morgen. Mor står alltid igjen alene tilslutt men det er kjempekoselig mens det varer.
Nå skal jeg benke meg i sofaen og kose meg litt. Håper dere gjør det samme!
Vi snakkes snart igjen!5 kommentarer:

Kerstin sa...

Så koselige stemningsbilder hos deg=) Hehe ja kjenner igjen det med å stå igjen aleneO=) Blir alltid slik vet du. Og man steker og steker=)

Lykke til og kos dere. Klem Kerstin

Linn's lykke sa...

Kjempefine bilder fra fjorårets julehus! Koselig :-)
God advent fra meg!
klem

Hulda sa...

Nydelig julesang du har lagt ut her, hun er fantastisk flink til å synge. Fine julebilder også, om enn fra i fjor, det gjør jo ingenting det. :) Ser vi har samme glassklokke. :) Den er så fin!

Maliva`s verden sa...

Ikke vanskelig å komme i julstemning når jeg titter innom bloggen din.Lykke til med kakemennene idag,i østfold kaller vi de "gøttekællær"og de har vi allerede spist en god del av...nam nam:)maliva

Randi sa...

Næmmen ååå... så koselig bilder. Alt det du viser her ønsker jeg meg til jul...men jeg får satse på salg i januar...hihihihi for sånt er det ingen som kjøper til meg...hihihi.

Vi har ikke bakt noe ennå. Men min mann og Julie skal bake pepperkaker i kveld...mens mor er på jobb...flinke mannen..:-)

Klem til deg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...