søndag, oktober 05, 2008

Høsttid er loppistid!

Nå er det virkelig ikke tvil om at det er høst. I natt har det stormet som verst utenfor og hagen så ut som en slagmark i dag! I helgen har minstejenta og jeg vært alene hjemme og da har det vært litt roligere i heimen. Mor får tilogmed tid til å lage innlegg på bloggen sin :-)

All ledig stund går nå til brodering av julestrømper! Det er kjempegøy å få så bra respons men også mye jobb med tanke på at jeg jobber fullt også!

Det jeg egentlig skulle vise var mine herlige loppis funn fra forrige helg. Skikkelige kupp mener nå jeg!


Dette herlige bordet stupte jeg over! Har ønsket meg et slikt lenge og fikk det for 80,- kr! Klør i fingerene etter å få malt det! Tenker en litt lys grå tone....Får dykke i fargeprøver når jeg kommer på jobb i morgen. Det er aberet med å jobbe i malerforretning. Man får lyst til å bytte farge og male hele tiden!
Disse konserverings glassene var artige syns jeg. De to største er svenske tror jeg og det minste er franskt. Litt annerledes enn Norgesglassene som jeg har mange av :-)

Og så til slutt fikk jeg tak i fler tallerkener i brunt og hvitt. Elsker dette mønsteret og har flere fra før som også er fra loppis. De er dog ikke i samme mønster men det gjør ingenting syns jeg.

Håper på flere loppis denne høsten, har jo ei hytte jeg må ha ting til også!Kos dere denne søndagen enten det er utekos eller innekos!

Klem fra Mette :-)

15 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei!

Gratulerer med noen skikkelige kupp på loppis! Det bordet var jo helt nydelig - til en latterlig pris! Det kommer til å bli kjempefint når det blir malt! :)

Glassene var jo også artige.. fin variasjon til norgesglass, som jo nesten alle har. Og jeg er enig med deg i at servisene ikke trenger å ha samme mønster.. bare samme farge. Jeg samler på engelsk porselen i hvitt og blått fra loppis og slikt, og da kombinerer jeg uanvhengig av mønster.

Koselig at det kom et blogginnlegg fra deg igjen forresten.. jeg skjønner at det må være travelt med all broderinga. Og det er jo ikke rart at så mange vil ha de nydelige julestrømpene dine!

Ha en riktig fin søndag! :)

MOLLY sa...

åååååååååååååååh, sånt bord vil jeg også ha 80 smækkers er jo gitt vekk!!!! Heldige du;) Og det servise.....eeeeeelsker de altså, heldige du igjen...hehe:) Kos deg du også...ja det stormet her også, og jeg som trodde vi flyttet fra stormene, ikke at vi tok de med oss....hmfpr!
God søndag:)

Livet er heeerlig sa...

Så utrolig mye fint du fikk tak i. Elsker de tallerknene :)
Ha en super søndagskveld
*Siv*

Berit sa...

Woh..lekkert bord og de fatene er nydelig. Ta en kikk hos Tante Lilla. Mener hun hadde flere av disse. Frakten er også overkommelig.
Har ikke fått tid å sende det stoffet. Yngstejenta har ligget syk siden tirsdag og legene finner ikke ut hva det er. På toppen av det hele er min mann hjemme i Tromsø og pleier min far. Ja, ja alt pleier å komme opp på hverandre. Godt det er lenge til jul :-)

Klem fra meg.

prinsessa sa...

Her var det mye flotte bilder. Først må jeg få lov å takke for den koselige hilsenen på bloggen, Mette. Den varmet veldig.
Så herlig å høre fra deg igjen. Jeg må innrømme at jeg ble bekymtet om du hadde gitt opp hele bloggingen.
Men så plutselig så var du der igjen. Med de fineste julesokkene i hele blogglandia.
HURRA HURRA HURRA. Sånn gjør en prinsesse meget lykkelig.

Vi er på høstferie akkurat for øyeblikket. Herlig. I dag skal jeg nedover til sentrum å shoppe litt, hjelpe en dame som driver en interiør butikk med å ta ut varer til butikken sin og shoppe.
Synes det er så herlig med noen dager fri sammen med min to dyrebare.
Sånne små ferier er med på å gjøre hverdagen så fin. Setter pris på det.
Du må ha en herlig mandag, kose deg sammen med familien og nyte dagen. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Åhhhh for et kupp det bordet var, utrolig flott!
Har ikke vært på loppis i høst, har sett at det har vært mange, men jeg klarer bare ikke la være å kjøpe noe, og jeg har strengt tatt ikke brukt for noe så...

Skjønner godt at bestillinger på julestrømpene strømmer inn, er jo såååå fine!

Den gode feen sa...

Sukk, så dødsmisunneleg eg vart nå :) Det bordet var utruleg fint, og for ein knallpris du fekk! Alt det andre du skaffa var også kjempefint. Eg er ehilt despo etter loppemarked, men desverre trur eg det er få slike her i Stavangerområdet. Eg trøstehandlar på Fretex i staden ;) Klem frå Linda

Den gode feen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
silje-sin sa...

Hei Mette! Beklager at jeg er så treg med å svare!! Jeg vil gjerne ha julestrømpene akkurat som du har vist dem på bildene(hvis det går!), de er helt nydelige! Tusen takk igjen for at jeg får bestille av deg:) Så flotte ting du har kjøpt på loppemarked også! Får liksom ikke med meg når det er loppemarked her vi bor jeg.. Kanskje fordi jeg ikke rekker å lese avisa om dagen! Ha en flott ny uke:) klem fra silje.

LISBETH---<-@ sa...

Åhh herre min hatt..skal du sy 24 på bestilling... Fy søren for en prøvelse.... selv om de blir aldri så fin. Glad jeg har gjort det altså, men skulle hatt grådig godt betalt skulle jeg gjort det for andre.... Tror jeg drømte at jeg bare kunne spyttet tallene på ha ha ha!
Blir vel ikke mye tid igjen til dine egne saker så mye som du syr på bestilling eller hva?

Jaja nå har jeg gjort det som jeg hadde bestemt skulle i havn før jul av håndarbeid, heretter er det bare kosesaker...og et..kremt... pepperkakehus , puhh og ha ha!
Ha en flott helg.
Klem

Moderncountry sa...

Heisann!

Hvordan har du det? Savnet deg!
Nyyyydelige loppefunn, og for et vakkert bord! Sett de beina da..Kan ikke motstå vakre skap og bord, blir helt matt, hihi..

Takk forresten for hilsen i bloggen for en stund siden, skal si jeg ble paff!! Trodde du hadde helt gitt opp. Koselig at du broderer og har det fint. Gleder meg til å se noe av det før Jul. Selv er jeg i full gang med bestillinger, og om litt kan jeg også fortelle om en nyhet :))

Ha fine uker Mette!
Klem Aina

Norah sa...

Tusen takk for hilsen,
og bildene kommer nok den dagen jeg finner tid....
jeg har liksom ikke hatt så mye av det i det siste.
Kan du ha en deilig dag Mette???
God klem

Rikke sa...

Åh så fint bord - kupp!!

:)

Rikke

pepperkverna sa...

Hei, dette var mange fine funn. Det bordet var jo bare helt herlig! Hege

Sofie sa...

Grattis till underbara fynd! Bordet är bara att dö för, sååå fint!

Kram Sofie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...