fredag, mai 02, 2008

Våren har slått til!

Og vips, så har det gått 3 uker siden forrige innlegg! Kjære vene, å tiden flyr! Vel, det har skjedd endel på de 3 ukene. Loftstuen og de 2 soverommene er ferdige. Det mangler bare litt styling og gardiner :-) Grunnen til at jeg gjøv løs på dette er at jeg har begynt i ny jobb! Følte at det var lurt å få dette ferdig før jeg begynte. Klarte det nesten da :-) Jobber til halv fem og annenhver lørdag så det er litt av en overgang fra det jeg er vant til. Og hva jeg jobber med? Tilbake der jeg hører hjemme, nemlig i en malerforretning :-)
Grunnen til at jeg viser det første bildet er fordi at jeg jaggu måtte til å klippe plenen for første gang i dag. Kan ikke huske at jeg noensinne har klippet den sååå tidlig men det lover jo bra kanskje?
Verandaen er vasket for svartsopp og skitt og må dermed males. Rekkverket er noe skikkelig herk men må det gjøres så må det gjøres.
Har ikke plantet ut noe særlig men denne skjønnheten (nederste bildet) står på bordet ute og lyser mot meg. Ja våren har virkelig slått til med alle sine ti tusen ting som skal skje. Kan du begripe at alt av konferansetimer, tannlegetimer, konfirmasjoner, bursdager, selvangivelsen, ja aaaaalt skal skje samtidig???!!!! Er det ikke nok å ta seg til på denne tiden kanskje?

Jeg har igrunn masse å vise dere nå men får ta det litt i tur og orden. :-) Kan jo ikke bruke opp alt på en gang ;-)

Kos dere videre i helga og nyt den som best dere kan!
Er plutselig tilbake !

3 kommentarer:

silje-sin sa...

God kveld Mette:) Ja, nå er endelig våren her:) deilig! Vi har faktisk klippet plenen for andre gang i år i dag, og den er skikkelig grønn og fin! Gratulerer med ny jobb! Høres spennende ut! Ha en flott helg! klem fra silje.

christinasinteriør sa...

Hei Mette! Koselig å høre fra deg!
Ha en fin lørdagskveld!

Moderncountry sa...

Vakre bilder Mette!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...