onsdag, oktober 17, 2007

Litt nytt i heimen

Jeg kikker stadig innom den nydelige butikken Landstil og når jeg så denne kassen så kunne jeg ikke dy meg!! Syns den er knalltøff og det er jo genialt å ha alle oljer og annet "stæsj" samlet på en dekorativ måte. Kjøpte også en skjønn plakat men den skal dere få se senere......:-) Anbefaler Landstil. De har flott utvalg og rask og god levering!
Jeg hadde krydderurter ute i sommer og deriblant denne oppstammede rosmarinen. Da jeg ryddet vekk før høsten så hadde jeg ikke hjerte til å kaste denne, den var så flott ennå så jeg bestemte meg for å ta den inn. Den ser litt tassen ut på bildet for jeg måtte klippe den litt. Potten har også stått ute og fått skikkelig tøff patina. Jeg får liksom litt oliventre følelse av denne. Vi får se hvor lenge den overlever......

10 kommentarer:

Annettenett sa...

Genialt med sånn kasse ja, også så fin!!!

moderncountry sa...

Å hei Mette, der var du!
Lett etter deg ;)
Landstil ja, haha, jeg hadde innlegg om de for et par dager siden, kjempeflott butikk! Tøff kasse ja, og ser for meg beskrivelsen din. Treet så helt fint ut her på bildet mitt, og kan jo minnes om et oliventre ja. Kjøpte meg et for en stund siden, men lurer på om jeg ikek har gitt det litt for lite vann. Bladene har nemlig krøllet seg og noen kunne jeg bare plukke av. Så nå har jeg drenert den litt, så får vi se da som du også sier, hvor lenge den lever, hihi..ja, jeg har jo aldeles ikke grønne fingre!
Håper dagene din er ok vennen, klemmer til deg (",)
Aina

Virre sa...

Praha blir nok kjempefint til dere ja. Jeg har vært der ett par ganger og det er stadig noe nytt man oppdager. Arkitekturen er flott og mye annet å se på også. Gode sko er viktig :) Byen består for det meste av brostein, det gjør vondt etter mange timer på beina. En må jo liksom se de mest sette severdighetene som selvfølgelig karlsbroa, slottet osv. Liker man klassisk musikk anbefaler jeg en tur i symfonien. Er man mer på jazz linja, er det uhorvelig mange steder å høre på musikk. Jazz er stort i Praha. En kjent jazzklubb er en som heter Agharta. Ellers er jo Praha også kjent for sine dukketeater, og kanskje også sine blacklight teater. Det var vel det mer kulturelle. Når det gjelder restauranter å sånt er jeg svært dårlig til å huske navnene på de, husker knapt nok hva de heter her i byen jeg bor. Åååå..jeg kjenner jeg blir reiselysten av dette. Dere får ha en riktig god tur. Kos dere masse :)

Anonym sa...

Kassen er super:) Ønsker dere GOD TUR til Praha;)

Ellie sa...

Den kassa var kjempefin, og det at den i tillegg er praktisk er jo ikke akkurat noe minus. Fint med oppstammet rosmarin, også! Så hyggelig det høres ut med en Praha-tur! Jeg har vært der på studiereise for mange år siden, så jeg husker ikke akkurat noen restauranter e.l., men jeg vil anbefale å gå på dukketeater, om dere har mulighet. Klassisk musikk er jo også stort der. Det er en nydelig by, så det blir sikkert en flott opplevelse!

Karna sa...

Flott kasse, veldig greit med disse kassene som er oppdelt i rom, så en får litt orden i "sysakene" sine....det trengs her hos meg...

Klart du ikke kunne kaste rosmarinen, var jo kjempe fin, håper den overlever i vinduet.

GOD HELG!

Landliv sa...

Har lagt merke til den kassen der i nettbutikken jeg også! ;-)
Enig i at det er bra levering og service der - og nydelige ting!
God helg til deg!

Mia sa...

Kjempefin kasse, altså! Ikke det minste rart at du ikke kunne dy deg. Og den oppstammede rosmarinen er så utrolig flott, godt du ikke kastet den. Jeg innbiller meg at den kan klare seg lenge inne også. Håper du får det til. Håper også at dere har en kjempetur til Praha. Ønsker meg en tur dit selv en gang... Til slutt, tusen takk for din søte kommentar i forbindelse med "jubileet" mitt i bloggen. Den varmet veldig, skal du vite.

elin1976 sa...

Ja sånn en kasse er så praktisk! Vil ha. Har en som svigerfar har laget den trenger kun maling og litt skrift på siden så....men å få det gjordt det er en helt annen historie. he he. Har hundere ideer som skulle vært satt ut i livet akkurat nå men har for få timer i døgnet og det irriterer meg. he he. Ha en fin mandag. Klem:O)

Hulda sa...

Så herlig den kassen var! Jeg har et par kasser, og bare elsker å dekorere dem. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...