fredag, mars 16, 2007

Bølger!

På bloggen til Annette så jeg et utrolig flott hekleteppe som hun holder på med. Hun var så snill å tipse meg om oppskrift og da klarte jeg ikke å la vær å begynne på et selv. Dette er nok også et langtids prosjekt! For å ikke bli ubotelig lei av brodering, søm og strikking så er dette et yppelig "foran TV'en prosjekt". Trenger ikke å følge så mye med, det går mest av seg selv! Tror det blir kjempefint når det er ferdig!

This is a crochet project I am working on! The blanket will look great when its finished. A great way to use all your odds and ends in your yarn stash!

3 kommentarer:

Guro sa...

Så fine farger du har valgt!

Annette T sa...

Åååå, så fint det blir! Det ser egentlig best ut med to striper i samme farge, som du har gjort...jeg har tatt litt hipp som happ, blir mere rotete mitt! Men dette er så greitt håndarbeid at det blir nok ikke det siste jeg hekler av denne typen. Få se litt etterhvert som teppet vokser da! Artig!

Marte sa...

Hei! Har vært inne og sett på alle de fine tingene på bloggen din - masse fint! Har beundret dette teppet en stund, og lurte på om du ville dele tipset om oppskriften? (marte.kristin@gmail.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...