onsdag, januar 03, 2007

Romjulssysler!

Herlig innpakning! Jeg likte ihvertfall veldig mye av innholdet og ble veldig inspirert! Juletreteppet nedenfor har jeg bestemt meg for å lage til neste jul :-)
Flotte juleting, ihvertfall neste jul!
Her er noen bilder fra bladet! Lekre kjoler man kan sy selv (for den som klarer det...)
Jeg rakk å strikke et par luer i ferien da. Den brune er i herlig myk alpakkaull og den hvite er i like herlig merinoull. Jeg må strikke av noe som ikke klør og disse ble godkjent av barna! Nå er det snart på tide jeg strikker en til meg selv også! En god start på nytt år er at jeg har tatt frem en genser som har ligget altfor lenge. Nå skal den gjøres ferdig så minstejenta kan bruke den før den er for liten. (Føler meg flink nå)


Ja da var vi tilbake i hverdagen igjen! Egentlig er det deilig også. Man har ikke godt av å bare kose seg og spise god mat hele tiden :-) Jeg har mange planer for det nye året så gjenstår det bare å se hvor mye av det som er reellt! Takker for alle koselige og herlige kommentarer. Det varmer så mye! På bytur i romjulen kom jeg over dette bladet! Har sett reklame på tv også. Det anbefales virkelig! Masse oppskrifter på søm, strikk og diverse. Kjempeartig og på høy tid spør du meg! Løp og kjøp!

7 kommentarer:

For the love of country sa...

Vilka fina klänningar! :) Gott nytt år och tack för din fina blogg!!! :D

anniche sa...

Hei Mette.
Det bladet har jeg også kjøpt,og enig med deg de innpakningene var nydelige!!
Så flotte luer du har strikket, og ikke minst så flink som har begynt på en ufo....u go ;)!!

Klem fra Anniche

Lensom sa...

Ojsann, det bladet så veeeldig interessant ut. Juletreteppet var virkelig vakkert, og kjolene likeså. Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år.

Tonje sa...

Du har virkelig vært kreativ i julen=) Likte godt den luen til venstre=)Alt var jo flott da=)

Ellie sa...

Bladet så veldig bra ut! Må se om jeg kan finne det. Dine luer du har strikket, også. De er nok deilige og myke.

Hulda sa...

Har også sett på det bladet, men kjøpte ikke. Men, kanskje jeg skulle det, og gjemme det til neste advent, med juleaktiviteter. Juletreteppet var vedlig fint.

Mia sa...

Godt Nytt År til deg, Mette!
Bladet så koselig ut - men nå føler jeg meg "ferdig" med julen in denne omgang (burde kanskje kjøpt og gjemt det til neste jul, som Hulda sier...) Fint juletreteppe ihvertfall!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...