mandag, januar 22, 2007

Ridejenter !På søndag dro vi til en nydelig gård og jentene (i vill begeistring) fikk ri så mye de orket! Det var stor stas og minstejenta var ganske så stolt da hun fikk ri helt alene på Einar! (Herlig navn på en hest!) Vi var der med andre ord ganske lenge og det var herlig med masse frisk luft og nydelig vintervær. I dag må jeg skynde meg hjem etter jobb så jeg rekker å ta bilder av ting jeg har syslet med i det siste! :-)
On sunday my two girls went riding on a beautiful farm! They loved it and my youngest was so proud riding alone on the horse Einar! Lovely weather and lots of fresh air!

5 kommentarer:

Siri sa...

Så koselig!
Ser ut til at jentene hadde en fin ridetur.

Karna sa...

Går MYE i hest her også!(tante banra) Har ikke greit på hverken hestehold, hesteutstyr eller ridning, men herlighet så mange bilder jeg har sett av hester på internett.. =0)

Er jo en koselig og sunn interesse da....

Gleder meg til å se hva du har syslet med!

For the love of country sa...

Åh så kul! Jättesöta hästar, vad lyckliga barnen ser ut! :)

Line sa...

Åååå så gøy for jentene dine!
Som gammel hestejente så synes jeg jo ridning er den beste måten å tilbringe tid ute i naturen på ;) ..så selv om hestene noen år har vært byttet ut med hund så har jeg planer om å begynne å ri igjen så snart jeg er ferdig som *taxisjåfør* for en 16 åring som driver med håndball og har kjæreste på andre side av byen...tjihi..ja,ja,det er en tid for alt!

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min i dag!
Ha en fin kveld :o)

Ellie sa...

Hesten Einar, tøft navn ja! Sikker på at jentene dine koste seg! Ønsker deg en god tirsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...