fredag, januar 05, 2007

Quiltet teppe


Jeg har vist dette teppet før i den gamle bloggen min men siden jeg er så stolt av det så viser jeg det igjen! :-) Det er Log Cabin mønster og jeg har håndquiltet rundt hver lille firkant på hele teppet. Det tok laaang tid men det ble så fint! Sydde det i 2000 til min eldste datter. Ville nok ikke valgt de fargene i dag men jeg er veldig glad i det allikevel. Dette er jo også gøy for datteren min å ha når hun blir voksen. Det er også meningen at minstejenta skal få sitt teppe (en eller annen gang). jeg sydde masse i lappeteknikk rundt den tiden men det har vært stille en stund nå, men takket være blogging blir jeg så inspirert til å lage alt mulig HELE TIDEN!!!! Det er virkelig artig :-)

11 kommentarer:

Hulda sa...

Det må ha vært masse jobb med det store teppet. Flott var det. :) Veldig nøyaktighetskrevende, sikkert. Så fine de tingene var som du har bilder av, de du ønska deg. :)

elimor sa...

Nydelig teppe. Farvene er så fine sammen. Skjønner godt du er kry.

For the love of country sa...

OJ vilket jobb! Riktigt fint! Är det svårt att quilta? Är sugen på att testa! :) Visst blir man superinspirerad på bloggarna! Jag blir såå inspirerad varje gång jag ebsöker dig! Trevlig helg! Kram från Anna

Julie sa...

Oj for et flott teppe. Ja må ha vært litt av en jobb det der. Skjønner så godt at du er stolt, det var virkelig fint : )

Tonje sa...

Så fint det lappateppet var=)
De ønske tingene du har bilde av kunne du jeg ha satt på min egen liste,alt der var fint=)

Ellie sa...

Et nydelig teppe, som du har all grunn til å være stolt av! Er enig i at man blir inspirert på bloggene. Det er jo så mye fint rundt omkring! Ha en god helg!

Karna sa...

Utrolig flott teppe, dette kommer nok din datter til å sette mer og mer pris på til eldre hun blir!

God helg!

Lena sa...

Et kjempeflott teppe, og for en jobb som ligger bak!! Fantastisk. Jeg har TAGGET deg, se i bloggen min:-) Fortsatt god helg til deg!

Violette sa...

Bonne Année !

anniche sa...

For en jobb og for et teppe!Jeg blir så imponert over dere som har tålmodighet til dette, nydelig. Jeg tenker datteren din kommer til å ha glede av dette hele livet, for en gave.

Anonym sa...

Vilket underbart täcke! Jag skulle också vilja vara så duktig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...