onsdag, januar 10, 2007

Laber aktivitet....Det er ikke så mye jeg har å vise frem om dagen. Holder på med litt forskjellig men har konsentrert meg mest om å gjøre ferdig denne UFO'en! Skjønner hvorfor jeg la den fra meg så jeg må bare bite tennene sammen og få det ut av verden! Genseren blir kjempefin den men bare så fryktelig kjedelig å strikke! Har hatt en skikkelig forkjølelse også som har satt meg litt tilbake men den er på retur heldigvis. Det er så kjedelig å ta bilder for tiden også når alt er bare mørkt og trist. Til helgen skal jeg prøve å få tatt endel bilder i dagslys til en forandring :-)

These days I'm concentrating on finishing this UFO! I understand why I put it away but I need to pull myself together and get it out of my system! The sweather looks good but oh, so boring to make!!!! I will be back with more stuff later. :-)

1 kommentar:

Lena sa...

Genseren blir virkelig flott, og det er som du sier; noe må man bare bite tennene sammen og få ferdig. Jeg har det sånn med et skjer for tiden... Æsj. Men, fint blir det da. Ønsker deg en riktig god helg:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...