torsdag, desember 07, 2006Mine "liksom" pakker er på plass i det gamle kulltrauet. Pakket de inn for et par år siden og tar de fram tidlig i desember. Familien trodde jeg hadde blitt gal når jeg pakket inn tomme esker men jeg syns det er flott pynt jeg da! Det blir jo jul med en gang! Har du noen litt "over the top" juletradisjoner/ prosjekter? :-)

13 kommentarer:

Anonym sa...

De ser fine ud gaverne, jeg kunne sagtens have fundet på det samme. Men jeg kan godt følge din familie, gaver er sjovere med noget i...
Hav en god dag.

Violette sa...

Many thanks to you !
I am happy to know you and your lovely blog. I just wish I could read everything you write. But the pictures make me dream ... See you soon.

Anonym sa...

Vilka söta paket!! Tack för inspirationen!!

Lisen

Anonym sa...

Er helt enig, slike pakker er kjempefint til pynt. Jeg har en julesekk jeg fyller med tomme esker, da ser den ut som den er fylt av pakker, og det er så koselig : )

anniche sa...

Flott pynt dette da!!

Mia sa...

Pakker og jul hører liksom sammen, og pakkene er så dekorative i seg selv, så hvorfor ikke ha de nettopp til det - dekorasjon.

Dolci sa...

Det så virkelig koselig ut med gaver til pynt, absolutt en ide å ta med seg videre :-)
Så mye flott du har på bloggen din, jeg er helt betatt!
Ha en fin kveld videre.

Hulda sa...

syns også at de liksompakkene dine var veldig fine og dekorative. Det var jo et godt påfunn. :) Så fint du har pynta ute, over døra.

Karna sa...

Slike pakker har jeg mange av jeg også, pynter i trappen med slike, og ute....Var et år det forsvant noen da jeg hadde besøk, men det er vel naturlig...he,he...

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Jeg synes pakkene var kjempedekorative jeg! Hjemme hos familien min har vi en nisse med sekk på ryggen. Han får også mange (tomme) gaver i sekken sin før jul! :)
En fin helg ønskes deg!

Annettes Hobbyblogg sa...

Jeg synes "juksegavene" dine er kjempefine jeg! Har du plass til det, så er det kjempefin julepynt! Så stilig pakket inn!

Anonym sa...

Jättefint pynt! Traditioner är väl julpyssel och göra julkort. :)

an angel at my table sa...

Helt fantastisk idé jag förstår inte att man tycker det är konstigt. Helt normalt. Julklappar är jätte fint att pynta med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...