mandag, november 20, 2006

Sydilla!

Jeg har også laget meg denne oppslagstavlen på hobbyrommet mitt. Er kjempefornøyd! Har sett slike i innredningsblader mange ganger og tenkt at dette kan jeg vel lage selv og endelig fikk jeg gjort det. Kjøpte stort malelerret, la på vatt og stiftet fast stoffet til baksiden. Stiftet fast bånd og sydde knapper i alle kryssa. Voilà!!
sse skal bli lavendelhjerter som jeg skal gi bort i julegave. Har brukt gamle reklamebilder som dekor. De kan jo bli søte på badet kanskje.
Her er to hjerter til. Har sydd på gamle knapper og knytt på raffiabånd. Tenkte jeg skulle prøve å bruke endel av det jeg har liggende før jeg kjøper masse nytt! Dette er stoff som jeg sydde julegardiner av for noen år siden. De ble jo litt søte?


I helgen har jeg igrunn rukket endel. Var jo som jeg nevnte på dagstur til Sverige på lørdag. Ikke så veldig spennede når man har med en mann som IKKE er interessert i shopping! Men vi fikk det vi kom for og nå er fryseren full og jeg har vaskepulver til langt ut i neste år!!! Ellers har jeg ryddet mitt kaotiske hobbyrom og sydd litt mer. Har fått helt dilla nå så det blir nok endel småting i julegaver :-) Her har de to hjertene jeg sydde først fått bånd. Det ene båndet står det ho ho på og det kjøpte jeg på Tivoli i København ifjor. Det andre er fløyelsbånd fra Villa Collection.

8 kommentarer:

posidriv sa...

Kjempefine hjarte!! :)

Mia sa...

Så fine hjerter du har laget; de sort-hvite var spesielt vakre! Og så har du ordnet deg en fin oppslagstavle. Kjekt å ha.

Bolina sa...

Du har virkelig stått på, og så mye fint du har produsert!!! Hjertene er nydelige, og oppslagstavlen er råflott.
Ha en flott Mandag =)

Hulda sa...

Jeg likte alle hjertene du har sydd, de rød og hvitstripete var jo ordentlig julete. :)

Tonje sa...

Så flotte hjerter og oppslagstavle.Er alltid flott å kunne samle alle beskjeder på en fast plass.

Metteflette sa...

Tuuusen takk alle sammen for koselige kommentarer! :-)

Lensom sa...

Så mye fint du har sydd !!!

Lena sa...

Så flott oppslagstavle! Og hjertene du har sydd er aldeles nydelige... Fortsatt god helg:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...