onsdag, november 29, 2006

Pågående maleprosjekter.

Husker dere forresten denne damen? Ville prøve å lage betong look. Vet ikke helt jeg....Den får stå litt så jeg kan se litt på den men kanskje jeg skal ta den helt hvit! Hva syns dere da? Syns liksom fargen ble litt stålgrå og det vil jeg ikke ha!
Dette lille søte skapet har mannen fått etter mormoren sin. Det har stått i garasjen lenge fordi det lukter så mugg av det! Men nå har jeg tatt fart og skurt det med salmiakk og begynt å male det. Blir jeg ikke kvitt lukten så havner det nok i garasjen igjen. Hadde tenkt å bruke det til medisinskap, sette på en fin knott og pynte litt i speilen. Vel, vi får se. Fortsettelse følger......

12 kommentarer:

Cecilie sa...

Håper lukten forsvinner, for det var et flott skap! Blir sikkert kjempefint!!

kreoline sa...

Kjempeflott skap, synd at det lukter. Hvis det ikke er for stort, prøv å sett det i fryseren 1 ukes tid. Gleder meg til å se det ferdig.

Ingrid sa...

Jeg synes dama ble fint i grått jeg.. men hvit er sikkert også fint. Håper skapet blir bra!

Hulda sa...

Jeg syns den gråfargen så fin ut, men kan jo hende at det ser annerledes ut i virkeligheten enn på bildet. Den må jo passe fint ute til sommeren. Ser den for meg sammen med grønne blader. Minner jo om slikt som de hadde i fine hager for lenge siden. Skapet blir nok supert når du får fiksa på det. Det er jo fint i utgangspunktet.

Lena sa...

Det grå gjorde seg mot den hvite bakgrunnen, om ikke bildet lyver da! Men hvitt er jo alltid en vinner... Skapet blir sikkert knallfint når det blir ferdig, håper malingen tar knekken på lukta!

Anonym sa...

Likte skapet kjempegodt! Håper vi får se bilde av det når det er ferdig. Ville jo tro lukta forsvinner når det blir malt...

Lottemor sa...

Du har så masse fint å bloggen din. Takk for titten...

Mia sa...

Kjempefint skap! Et gammelt kjerringråd er å plassere en skål med bakepulver, vann og noen dråper sitron inni skapet. Det skal ta bort lukten - værdt å prøve, men garanterer ikke resultatet.

Anonym sa...

Spændende projekter du er i gang med. Jeg håber lugten forsvinder fra skabet. Det ville være synd at det gik til spilde.
Jeg glæder mig til forsættelsen.

elin1976 sa...

Lukten pleier å forsvinne når du maler. Lurt tips: mal inni skapet også. Eller du kan prøve kraftvask. Det brukes til å vaske husene utenpå før man maler. Bysten var flott. Klem:o)

Karna sa...

Oj, nydelig skap, håper virkelig du blir kvitt lukten!! Du får legge inn maaaange lavendelposer...he,he.....Blir spennende å se hva som skjer med bysten, finnes sikkert mye en kan gjøre, det finnes en tynn "betong" masse en kan stryke på slike vet jeg....

Metteflette sa...

Hei alle sammen! Tusen takk for mange gode tips. Skapet er malt inni nå og lukten har avtatt litt! Jeg har jobbet som maler i mange år men jeg har aldri opplevd maken til stridig lukt! Men fatter nå nytt håp, hvis ikke høres tipset om bakepulver ut som noe som er verdt forsøket! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...