mandag, november 06, 2006

Ikke helt ferdig men....

Unnskyld uskarpe bilder! Det har blitt så lyst og vakkert! Jeg kan stå her inne lenge av gangen og bare nyte! Mangler fremdeles lampe ved speilet men finner vel noe som passer snart. Speilet er gammelt og er litt slitt i glasset men jeg syns det er bare fint jeg. Det passer så godt inn her. Skal poste fler bilder når alt er på plass :-)

Juhuu, badet er ferdig malt og vasket! Nå er det så det skinner der inne. Jeg er så fornøyd. Det har blitt et helt nytt rom! Tenkte jeg kunne gi dere en liten smakebit. Det er jo ikke ferdig stylet ennå :-) Det er ting som står å venter på å bli ferdig malt. Har funnet ut at jeg må prøve å bruke mest mulig av det jeg har som jeg tross alt liker men som har litt feil farge. Det er ganske gøy egentlig. Tingene blir jo som nye når de får litt ny farge :-)

11 kommentarer:

Mia sa...

Dette var bare helt lekkert! Så lyst og delikat. Kan godt forstå at du gjerne bruker mye tid der. Rene drømmerommet!

Karna sa...

Åhhh så fint det er blitt, rene drømme badet!! Så koselig!!

Hulda sa...

Helt nydelig ble badet ditt! Det er ikke så mye som skal til for å få det fint, egentlig. Nydelig det gamle speilet ditt. Skulle gjerne gjort mermed badet vårt, men så lenge vi leier hus, er det jo ingen vits å legge mye penger i å ordne badet fra grunnen av.

Virre sa...

Et nydelig bad det har blitt. Rene skjære drømmebadet!

elin1976 sa...

Skulle nesten tro at badet ditt var tatt ut fra bladet "vakre hjem og interiør" Altså- badet er nydelig. Kos deg på en mandag:o)

Lensom sa...

Det blir så utrolig flott !!!

Metteflette sa...

Mia: Tusen takk :-)

Karna: Tusen takk til deg og :-)

Hulda: Skjønner godt at dere ikke vil legge masse penger i bad da! men du er jo så flink til å gjøre det koselig rundt deg så du får nok det beste ut av det du har! :-)

Virre, Elin og Lensom: Tusen hjertelig takk for koselige kommentarer :-)

anniche sa...

Såååååååååå utrolig vakkert det ble- bare nydelig.
Verdt strevet dette da.

Anonym sa...

Så¨vakkert badet blir Mette.Dette synet skulle jeg gjerne ha møtt hver morgen....Lyst,lett og fint.Nydelig med det ovale speilet ;-}

Solstad sa...

Kjempeflott ble det!!! Nå ble jeg veldig fristet til å gjøre det samme......har samme innredning som du jeg =)Der gjør seg veldig med litt fornyelse!

Cecilie sa...

Så fint med de lange gardinene! Skikkelig koselig, skulle ønske jeg kunne hatt slike på badet, men desverre er doen litt for nær vinduet.. Bor du nede på Bakken? Du hadde så nydelig hus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...