torsdag, november 16, 2006

Adventskalender!

Og her et bilde med bånd i. Vet ikke helt om det blir slike bånd men jeg måtte bare prøve. Bilde av dem når de henger skal jeg vise 1.desember når den henger ferdig på grangirlanderen ! Ja,ja, Hulda, helt like ble de jo ikke men ideen var jo i utgangspunktet helt lik! Dere burde ta en tur innom bloggen hennes også og se de nydelige adventsposene hun har laget! Det er igrunn gøy å se hva vi gjør av forskjellige ting ut ifra likt utgangspunkt. Ha en fin torsdag alle sammen :-)
Her er et nærbilde av posen. Jeg har brukt ubleket lerretstoff. Hadde endel liggende etter sydde teppeprosjekter. Jeg pakker ikke inn gavene så jeg var avhengig av noe som ikke var altfor gjennomsiktig.
Vel, her er min versjon av kalenderposer. Syns de ble riktig så søte jeg. Fant noen gamle blonder fra bestemor og jammen var det akkurat nok til alle posene! Hun hadde nok blitt glad over å vite at alt det hun har samlet på ble brukt! Syns liksom blonden ble prikken over i'en.

10 kommentarer:

cecilie sa...

Så fine de er!!

Anonym sa...

Jättejättefina! :)

Anonym sa...

Å for noen nydelige adventsposer. Så flinke dere alle er. Blir så imponert så : )

elin1976 sa...

De ble kjempefine.:o)

Mia sa...

Nydelige poser! Jeg likte veldig godt det med blonder (er jo litt svak for blonder, da...) Vakre bilder på posene også.

Karna sa...

De ble kjempeflotte!! Kommer til å pynte flott opp disse i adventstiden!! Ha en fin helg!

TinaMAndersen sa...

Hvor er de blevet smukke, du laver nogle fantastisk flotte ting.

Metteflette sa...

Tusen takk for fine ord alle sammen! Blir kjempeglad jeg! :-)

Hulda sa...

Så søte og nostalgiske posene ble. Jeg hadde bestemt meg for ha engler som tema på min kalender, så der er det engler i mange fasonger. Er ikke helt ferdig enda, men det går jo bra, er jo ikke desember riktig enda. :-)

Sanna sa...

Puh, skal si du har jobbert hardt. Men det var SÅ verdt det - sånn en fin kalender du kommer til å få. Romantisk og veldig praktisk - og ikke minst miljøvennlig - ikke et papir som må kastes ! Nå står det bare igjen å fylle alle de vakre posene.....;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...