torsdag, oktober 05, 2006

Så var det Ooh la la! Var inne på Angel Yarns for å finne de flotte mønstrene til det nye garnet Sublime men da var de ikke kommet ennå. Dagen etter fant Guro dem og var så snill og sa fra til meg! Logget meg inn og bestillte med en gang! Jeg bestillte ikke garn men har bestemt meg for å prøve å lage luen i Kitten mohair. Klarte ikke å vente. Har bestillt flere hefter også men dette er så nytt at de var ikke kommet i butikkken ennå. Venter i spenning..... !
Og jeg er igang med neste julepresang. Gråtassgenseren fra Dale. Den skal den tøffe lillebroren på 4 få! Vet ikke helt hva jeg mener om mønsterstrikk men jeg skal bite tennene sammen og få den ferdig! Strikkes i Dale Falk på pinne 2,5 og 3.


Da var jeg endelig ferdig med kamuflasjegenseren fra Sandnes garn! Jeg ble egentlig veldig fornøyd og genseren er kjempefin på (har prøvd den på datteren min). Skal strikke lue i samme garn til og da er en julepresang i boks!!!! Strikket i Smart på pinne 3,5.

3 kommentarer:

Lena sa...

Så mye flott du lager da..!! Kamuflasjegenseren var tøff og lua du strikker blir kjempesøt:-) Kitten Mohair er et herlig garn å strikke i!

Guro sa...

Jeg har begynt på lua :O) Jeg bestilte garnet også, og er veldig fornøyd med det, men jeg er spent på hvordan den blir med kitten mohair. Det er jo både billigere og litt lettere tilgjengelig, selv om jeg var helt overveldet over hvor kort tid det tok før pakken lå i postkassen!

Metteflette sa...

Lena: Tusen takk!

Guro:Hadde fryktelig lyst til å kjøpe garn jeg og men syns det var greit å se oppskriftene først! Venter spent på hvordan luen din blir :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...