tirsdag, oktober 17, 2006I dag tidlig var det is på frontruta så det er tydelig at vinteren ikke er langt unna. Brrrr, bare det ikke blir like ille vinter som i fjor! Trodde aldri den skulle ta slutt. Har pyntet litt ved trappa med gresskar. Ikke pga. Halloween men fordi gresskar er så fin høstpynt. De tåler en frostnatt eller to også. Det blir jo så tomt når alle sommerblomstene forsvinner så noe må man ha syns jeg.

Ellers driver jeg og gjør klar pakken til min hemmelige venn :-) Dette er jo fryktelig spennende og jeg tror jeg har funnet noe som passer mottaker. Det er jo egentlig mer gøy å gi pakker!

3 kommentarer:

Hulda sa...

Det så fint ut på trappa di. :o) Her har det snødd litt i dag, huttetu, jeg er IKKE noe vintermenneske, det har jeg aldri vært.

Jeg har nettopp gjort klar pakken til min hemmelige venn. Veldig koselig å gjøre i stand slikt. Noe av det koseligste jeg vet er å lage fine gaver og innpakninger. Er spent på når jeg får min pakke i posten. :o)

Karna sa...

Så fint du hadde gjort det, trenger litt farge nå når det begynner å minke på blomstene. Håper det er leeeeenge til det kommer snø!!!

Anonym sa...

Så koselig og veldig fint med gresskar : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...