torsdag, oktober 19, 2006

Dette er hva jeg skal jobbe med i helgen. Fuge hver eneste sprekk på hele badet! Heeerlig!
Innredningen skal ihvertfall males!!!!


Dere husker kanskje at jeg snakket om å pusse opp badet i 2 etg. Til helgen skal jeg til pers! Badet er bare 4 år gammelt men vi visste at når vi slo på varmekabler så ville panelen sprekke opp. Vi gjorde alt selv når vi bygde og dette badet var noe av det siste vi tok. Da hadde vi utrolig dårlig tid! Det er jo endel ting jeg angrer på i etterkant men sånn er det når man må jobbe istedenfor å studere farger og materialer. Jeg ville så gjerne sjakkmønstert gulv (sånn som i huset vi pusset opp) men den gangen var det helt villt ifølge husbonden. Han insisterte også på boblekar istedenfor kar med løveføtter (som jeg ville ha)! Jeg hater det badekaret! Det tar stor plass og er et mareritt å rengjøre pluss at det rett og slett ikke passer inn! Men man må vel jenke seg litt noen ganger for husfredens skyld.....En gang i fremtiden så skal jeg nok få det til :-)

Har kjøpt endel stash i det siste som kommer til å passe godt inn når det blir ferdig!

5 kommentarer:

kreoline sa...

Kos deg med maling og sparkling, ingen kjekk jobb. Har også hjørnebadekar, men nå skal det ut, og gjett hva som skal inn, hm, noe med løveføtter på, jeg gleder meg. Tror vi har nokså lik smak, ser du ha lik min lysekrone, skikkelig fin. Ha en fin malingshelg!!! :)

anniche sa...

Hei Mette,
tenk bare sååå deilig det blir når du blir ferdig.
Det er jo skikkelig potensial her allerder, gleder meg masse til å se.
Klem fra Anniche, ps så du det badet til sandra, vintage house, wow wow...!!!

elin1976 sa...

Lykke til med opp pussingen.
Det kommer nok til å bli kjempefint
:o)

Metteflette sa...

Kreoline: Åh, heldiggris som får badekar med løveføtter! Ja, det er mye jobb men det er gøy når man ser forandringen. Ha en fin helg du og!

Anniche: Ja gjett om jeg så badet hennes! En drøm! Håper jeg blir like fornøyd med mitt :-)

Elin : Takk for det! Koselig blogg du har!

Lensom sa...

Du må bare ta tida til hjelp, så får du badekaret ditt ;o) Jeg gjør sånn med min, bearbeider han over tid...hi hi hi. Han blir alltid veldig fornøyd selv når vi har gjort det som jeg vil. Vi har foresten også et fryktelig badekar, men jeg jobber med saken... kniiiis...Ha ei riktig god helg ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...