tirsdag, september 05, 2006

En annen stue med utgang til glassveranda. Vi er strålende fornøyde. Det eneste som er bittert er at det sto tilsammen 4 flotte ovner i huset. De ble stjålet!!!! Vi ser jo nå at de hadde pyntet veldig opp i stuene! Men man skal ikke gråte over spilt melk sies det!
Toalettet i tilknytning til badet. Blåfargen på veggen er duckegg blue og den er så fin!
Kjøkken 1 etg. Dette rommet er stooort! Vi har sløyfet mesteparten av overskapene for at folk skal kunne henge gamle skap eller hyller ettersom de har lyst.
Detalj fra tapeten i stua. Er den ikke fantastisk?!!!!
Badet i 1 etg med den gamle kjøkkenanretningen på innsiden.
En av stuene med karnappvindu. Her er tilogmed glasset buet!!!

Jeg gir meg ikke med dette nei. Her kommer bilder fra leiligheten i 1.etg!
Det nederste er hallen sett fra stuene og ut mot gangen.

8 kommentarer:

Karna sa...

Jeg tror jeg BESVIMER så fantastisk nydelig, jeg kunne flyttet rett inn! Trist med ovnene som ble stjålet, men har var det så mye fint! Disse leil får dere solgt på et blunk, nesten så jeg vurderer å flytte!!!!!!!!!!

Ingrid sa...

Jeg besvimer sammen med Karna!! Det der var virkelig som en drøm!! Fantastisk flott!!! :)

Den gode feen sa...

Og eg besvimer eg også, samtidig som eg hyperventilerer. Gubbevaremegvel kor fint!!! Har du ikkje lyst til å bu der sjølv? Dååån :)

maloppa sa...

Vilket underbart hus, en nyfiken fråga bara: vad kommer det sig att ni lagt ner ett sådant jättejobb och sedan säljer huset? Jag skulle vilja bo där själv - direkt!

posidriv sa...

Eg har ikkje ord! *stum av beundring*

Kathrine sa...

Vannvittig!Drømmehuset!Drømmehuset!Drømmehuset!Hva i all verden?!Hvorfor skal dere selge dette???:)

Sol sa...

Utrolig flott. Mye arbeid,mye omtanke og mye kreatvitet som ligger bak dette. kan ikke skjønne at det kan være vanskelig å få solgt leiligheten. Lykke til. Skulle gjerne ha bodd i slike fine rom ;-}

Sanna sa...

Supre leiligheter - jeg vil også flytte inn straks ! Skulle ikke være noe problem med salget nei. Men ut i fra bildene er de nok langt utenfor mitt budsjett, men man kan jo alltids drømme. Lyjje til med salget !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...