mandag, juli 31, 2006

Siste ferieuka ble sterkt preget av denne lille terrorklumpen! :-) Hadde lovet søstra mi å passe denne mens de er på ferie!Kjære vene, vi har en baby i huset igjen!! Bortsett fra at den er mye mer selskapsyk og bruker ikke bleier ( noe jeg virkelig skulle ønske den gjorde!!) Pus liker den ikke noe særlig men lar den være så lenge den ikke blir for innpåsliten. Det har vært mye moro med skjønne Bonnie men jeg er glad de kommer hjem i morgen. Da skal jeg ut å kjøpe meg nye slippers. Det er visst noen som har tygd dem i stykker....:-)
Det er neimen ikke lett å ta bilde i båt nei! men her ser dere Lille Arøya hvor det er en liten kiosk. Når vi er i båt pleier vi å ta turen innom for å kjøpe is. Kjempekoselig.


Ja ja da er det tilbake på jobb igjen. Vi skal til syden om 14 dager så det er kanskje ikke så synd på meg da.... Vi har hatt en herlig ferie med masse fint vær. Meste parten av tiden har vi vært i campingvogna og bildet viser utsikten fra uteplassen vår. Vi ligger helt ved vannet og det er jo flott for ungene! Vi pleier å ta båtturer rundt omkring i fjorden. Vi har også ofte vært på Jomfruland og i Valle, Langesund og Kragerø. I år dro vi til Stråholmen, naboøya til Jomfruland. For et herlig sted!!! Følte meg helt på Saltkråkan jeg! Anbefales!!!

Ellers har vi vært en tur på Liseberg med ungene. Der var vi i to dager. Vi havnet selvfølgelig midt opp i ulykka som dere sikkert så på nyhetene. Det var nifse greier. Det går kaldt nedover ryggen på meg når jeg tenker på at vi kjørte den berg og dalbanen dagen før det skjedde!! Bare tilfeldigheter! Enda godt at alt gikk bra med de uheldige!

1 kommentar:

Karna sa...

He,he det er mye arbeid med valper! Han var veldig skjønn, men de har en tendens til å skvette litt inne ja..... Ny ferie om 14 dager hadde ikke vært så dumt nei...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...