mandag, juni 26, 2006

Denne kurven er ny av året. Den henger i svalegangen på et sted hvor det er endel skygge. Flittiglise og eføy ser ut til å stortrives der! Det blir litt mye hagerelatert stoff for tiden men sånn er det bare på denne tiden. :-) Prøver å gjøre litt annet innimellom men døgnet har rett og slett ikke nok timer!!!Jeg går en runde i hagen hver dag og koser meg med å se hvordan alt gror og trives. Det gjør meg i skikkelig godt humør! De som sier at hagearbeid er terapi har helt rett! Bare se hvor flotte pelargoniene har blitt!
Dette er en pion som jeg har kjøpt selv. den er også helt skjønn men lukter ikke på langt nær så godt. Her føler jeg meg også litt lurt fordi lappen på planten viste rosa blomster..... Men man kan jo ikke annet enn å bli helt betatt uansett da! Hvis dere har muligheten til å tak i en gammel pion så gjør heller det! Ingenting kan måle seg med deres skjønnhet og duft!


Ukas blomst: Pioner!
Når jeg kom hjem fra camping ble jeg så glad!!! Pionene hadde endelig begynt å blomstre. De har stått sprekkferdige med enorme knopper lenge nå men endelig!!!! Denne er fra hagen til besteforeldrene mine og er over 60 år gammel! Den lukter fantastisk og lukten minner meg så om bestemor. Det er enormt med knopper så det kan hende at jeg har hjerte til å ta noen inn også.

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Så utrolig flotte blomstene dine er!Alt var bare kjempefint!Akkurat sånn jeg liker det. Den hvite flittige lise og eføyen passet kjempefint sammen!Takk for tipset! Og pelargoniumene var frodige og flotte!:)

Karna sa...

Nydelige blomster, litt mer liv i din kasse seg jeg, ehem.....

an74 sa...

Neste sommer skal jeg også plante eføy og flittiglise sammen. Det var kjempefint !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...