tirsdag, mai 30, 2006Jeg har litt valgets kvaler med dette hjørneskapet. Det har så lenge jeg kan huske stått i gangen oppe hos besteforeldrene mine. Det har alltid hatt denne fargen. Det har en naturlig og vakker slitasje. Nå som jeg har overtatt det har jeg hatt det i stuen en stund for å bestemme meg. Har egentlig veldig lyst til å male det hvitt men vet ikke om jeg har helt hjerte til det.... På den annen side så er det jo ikke noe verdifull dekor eller noe som blir ødelagt. Dessuten så stjeler denne blåfargen mye lys. Den er så dyster. Huff, vanskelig dette!

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Jeg ville nok ikke malt det.. det er jo så nydelig med naturlig slitasje!

posidriv sa...

Eg skjønar problemet godt, men tenk deg leeenge om før du malar! ;) Eg synest det er nydeleg som det er! :)

Kristin sa...

Jeg også synes det er fint som det er... Fargen var jo fin da... også er den naturlig slitt... Tenk deg godt om før du maler så du ikke angrer senere. :)

Karna sa...

Slike ting er vanskelig ja, jeg likte fargen på skapet nå også jeg...Det har vel kanskje mest "verdi" og beholde det slik det er ?, tenker på minner ol.

Metteflette sa...

Ja, jeg er jo igrunn enig i alt dere sier. Det er nok derfor jeg har drøyd så lenge med å gjøre noe! Men takk for hjelp med avgjørelsen! :-) Noen ganger er det lettere å avgjøre når man ser andres syn på ting.

Anna sa...

Jag håller med de andra ovan, det är jättefint som det är! Du kan ju ljusa upp det genom att ha vita saker på det, och kanske m¨la det vitt invändigt? Gillar din blogg mycket förresten, länkar dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...