mandag, mars 20, 2006Siden nesten alle nydelige strømpeoppskrifter er på engelsk så må jeg jo øve meg! Fant ut at Waffle socks var en grei oppskrift. Strikker dem i raggsokkgarn og pinne 3,5. Får håpe jeg greier å fullføre disse. Har minst 3 andre påbegynte sokker i kurven som jeg har slengt fra meg i avsindig raseri !!! Orker ikke å se på de engang! (Det er riktignok en slip stitch jeg ikke skjønner noe av på disse også men det SKAL jeg finne ut av!!)

4 kommentarer:

rigmor sa...

Flotte sokker.Jeg har tatt mot til meg og strikket disse nå. Tror slip stitch betyr ta maske løs....eller noe sånt.

Anonym sa...

Fine sokker. Jeg strikker også disse nå. Slip stich betyr som rigmor skrev å ta en maske løs av uten å strikke den. sl1 betyr da løs av en maske uten å strikke den.

Iryl sa...

Og helt anonym er jeg jo ikke :-)

Metteflette sa...

Heisan! Takk for hjelp dere! Jeg skjønner slip stitch men når man begynner på hælen så står det slip stitch på første pinnen og den blir ekstra hvis dere skjønner. I tillegg til de 26 maskene man skal ha. Syns det blir så rart for etter noen runder så strammer det veldig i den ene siden siden den masken ikke blir strikket...Kanskje jeg har sett meg dum på denne oppskriften men skjønner bare ikke hvorfor det skal være sånn!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...