tirsdag, juni 17, 2008

Blogspot er såååå treg!!!

Hjelp, er det noen som har samme problemet som meg og vet dere HVORFOR??????

Det tar uendelig lang tid å komme inn på min egen blogg og alle andres med blogspot adresse!
Har så lyst til å oppdatere men får helt fnatt av å vente så lenge.
Nå måtte jeg bare høre om det er flere som har dette problemet. Alle andre nettadresser går helt fint, bare ikke blogspot!!!!!
Arrrgh, kommer tilbake en dag jeg har god tid :-)
EN GOD KLEM TIL DERE ALLE!!!!!!

10 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei Mette! Huff, så irriterende da! Jeg har ikke hatt noen problemer selv, men har lest om andre som har hatt det. Håper det ordner seg snart! Ha en fin dag! klem fra silje.

h.espe sa...

Jaaaaaaaaaaaa, jeg har hatt kjempeproblemer den siste tiden! Til tider får jeg feilmeldinger, og kommer ikke inn på sidene engang. Skikkelig irriterende!!
Vet ikke hva som kan være feilen, men håper det retter seg SNART..!

Ønsker deg en strålende uke videre!

Hildegunn :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Grådig irriterende da, men har ikke problemet..ordner seg nok, anyway kjekt å høre fra deg igjen !Ha en strålende dag og en herlig sommer Mette, så blogges vi når blogspot er litt hurtigere i svingene,hihi
Sommerklem

Veronica's hus sa...

Hmmmm, jeg har ikke problemer...
Håper det løser seg for deg snart da.
Du får uansett ha en fin kveld.
Veronica

Bo med Lena sa...

Jeg har akakurat samme problemet. Er i ferd med å bli sprø!!! Har funnet ut at det går bedre på dagen en på kvelden... Har sjekket alt som er av virusprogrammer, og rensket maskinen for unødvendig store filer, men ingenting hjelper. Grrr!!

Si fra til meg om du finner ut hvorfor det går i sirupfart.

Lena :)

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Har hatt det problemet noen ganger, da gidder jeg ikke mer og bare slår av hele greien. Dagen etter er alt OK. Å laste ned bilder er litt tregt , men der et vel normalt.
God uke videre til deg ;0)

Lena sa...

Har samme problem, og det er som du sier til å bli sprø av! Har vært sånn lenge og håper også at det ordner seg snart:o)

Dans på roser... sa...

Har akkurat samme problem.
Det går bedre om dagen.
Jeg tror det har noe med serveren til blogspot å gjøre, det virker sånn, siden alle andre adresser enn blogspot funker helt fint.
De må nok skaffe seg større kapasitet, blogger altså.

Koselig blogg.
Oppdaget den gjennom ravelry.

Kathrin.

Prinsesse Elin sa...

Det kulle være driftsstans i nått så me håbe at det blir fiksa! I allefall hvis du ser at telleren på bloggen registrerer mang besøk fra meg så er det bra prinsessa som sitter å drømmer seg vekk på jenterommet til datteren din. Her har det blitt kjøpt inn svarte detaljer og diverse kule ting til å ha på rommet så nå skal mor svinge kosten slik prinsessa kan få sånn et rom som "ho største jentå te Metteflette" Go klem:O)

Anonym sa...

Hvorfor det er tregt kan ikke jeg forklare. Ville bare si at jeg likte selve bloggen og at du sparte meg for masse research-arbeid ved å legge opp alle de fine linkene til andre sider. Tusen takk for det ! Veldig hyggelig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...